Onze behandelingen

Medisch pedicure

De medisch pedicure behandelt en verzorgt de huid en nagels van uw voeten. Zij is opgeleid voor het behandelen van risicovoeten zoals bij diabetes en reuma patiënten, maar daarnaast beheerst zij aanvullende specialistische technieken zoals bijvoorbeeld:

  • Nagelbeugel techniek voor de behandeling van ingroeiende nagels;
  • Nagel regulatie en reparatie;
  • Vilttechnieken om kwetsbare locaties aan de voet drukvrij te leggen;

Zij behandelt alle voorkomende problemen aan huid en nagels van uw voeten, zoals het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven of de behandeling van verdikte nagels. Zij signaleert wanneer er mogelijk problemen zijn of kunnen ontstaan en verwijst u zo nodig door naar een andere behandelaar.

Maar ook wanneer u (ogenschijnlijk) geen klachten heeft, kan zij u een gedegen advies geven over de beste verzorging van uw voeten.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met onze medisch pedicure in Amersfoort? Bel naar 06-46189357 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak met Podozorg Amersfoort. Wij zijn telefonisch bereikbaar op iedere werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.