Onze behandelingen

Registerpodologie

Wanneer het onderzoek is afgerond, wordt met u besproken wat voor u de best mogelijke oplossing is. Een behandeling kan uit verschillende oplossingen bestaan, o.a.

Therapiezolen

U krijgt een individueel op maat gemaakte zool die uw voetstand corrigeert of pijnpunten verlicht. Houd u er rekening mee dat er soms wat gewenning nodig is, voordat er resultaat is.

Silicone orthese

Om klachten aan de tenen te verlichten en waar mogelijk te corrigeren, kan een silicone orthese worden gemaakt. Dit is een hulpstukje dat direct op uw voet wordt gemaakt en dat tussen de tenen wordt gedragen.

Medical Tape techniek

In onze praktijk wordt gewerkt met Cure tape®. Dit is een elastische tape die huidvriendelijk is, goed wordt verdragen en direct verlichting kan bieden.

Therapiesokken

Deze sokken zijn aan de binnenzijde voorzien van een beschermend laagje dat pijnlijke plaatsen op de voet bescherming en comfort kan bieden.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met onze podoloog in Amersfoort? Bel naar 06-46189357 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak met Podozorg Amersfoort. Wij zijn telefonisch bereikbaar op iedere werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.