Over podologie

Wij zoeken naar de oorzaak van uw voetklachten

De voet is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Een verkeerde stand van de voeten kan gevolgen hebben in de enkels, knieën, heup, rug en zelfs tot in de nek en schouders aan toe. Wij zoeken naar de oorzaak van uw voetklachten en klachten in het houding – en bewegingsapparaat die een oorzaak hebben in een verkeerde stand van uw voeten.

Klachten aan uw voeten kunnen uw leven dusdanig beïnvloeden dat het zijn weerslag heeft op uw werk, sport en vrije tijdsbesteding. Iets dat als een klein ongemak begint, kan wanneer dit niet adequaat wordt behandeld, op den duur voor vervelende problemen zorgen. Wanneer u zuinig bent op uw lichaam, zorg dan dat uw voeten een gezonde basis vormen.

Mogelijke oplossingen die wij u kunnen bieden zijn onder andere op maat gemaakte therapiezolen, beschermende therapiesokken, Medical tape techniek, schoenaanpassingen, silicone ortheses en schoenadvies. Tevens kunt u terecht voor instrumentele behandelingen van huid en nagels (bijvoorbeeld het verwijderen van eelt of likdoorns en de behandeling van ingroeiende nagels met behulp van een nagelbeugel).

Onze werkwijze

Tijdens het podologisch onderzoek vinden er afhankelijk van uw klacht diverse onderzoeken plaats. Wilt u meer weten over de werkwijze van Podozorg Amersfoort? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk werkwijze

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.